Uudised

Taithí ar cheannach meaisín oighir. Ní mór eolas ar mheaisín oighir a léamh sula gceannaíonn tú
Vabastusaeg: 2020-09-02 08:46:46  Löögid: 25

Ice Machine ostukogemus.Enne ostmist tuleb lugeda jäämasina teadmisi.


Esiteks, enne kui osta jääd tegija,   veenduge, et selgelt eristada tüüpi jää tegija.Don&35;39;t osta pimesi, et mitte osta valet.Jää valmistaja on üldine termin jää valmistamise seadmed.Tekkivate jääkuubikute kuju varieerub vastavalt aurusti struktuurile ja tootmismeetodile (jää hallitus).Jää kuju järgi jagab tööstusharu tavaliselt jääkidest valmistavaid masinaid helveste jääkideks, kuubikuteks.   jäämasinad, blokeerimismasinad, jäätükid, jääteemasinad, torujää masinad, koorega jäätükid, lumehelbed   jää   seadmed, läga   jäämasinad, pudel   jäämasinad jms.


Teiseks, mõista jää masina struktuuri

Jäämasin koosneb peamiselt kompressorist, kuivfiltrist, kondensaatorist, paisuklappist, aurustist, elektrikastist, ühe otsa ventiilist,   jne Üksikasjad allpool:

Esiteks.Kompressor, mis annab jõudu jäämasina jaoks, on selle jäämasina süda.Kompressori kvaliteet on üks olulisi näitajaid, mille abil saab hinnata jäämasina kvaliteeti.

Kaks.Kuiva filtreerimine, väike kuiv filter, ei saa alahinnata.   See saab filtreerida niiskust ja jääke jää valmistamise süsteemi, on jääkmasin puhastaja, ja tagab stabiilse toimimise jää valmistamine.

Kolmas.On kahte tüüpi kondensaatoreid: õhkjahutus ja veejahutus, mis toetuvad peamiselt ventilaatorile, et võtta ära üleliigne kuumus, ja jahutavad kõrge temperatuuri külmutusagensi vedelasse olekusse, et tagada vajalik temperatuur, et jääkestaja aurustuks.

4Avamise ventiil.   Jää masin kasutab tavaliselt termilise paisumise ventiili.Selle ülesanne on vedel külmutusagens gaasiks kägistada, luua tingimused jääkasinate aurustamiseks ja kohandada jääkasinate külmutusagensi voolukiirust.

5.Aurutaja, jääkasina aurusti tuntakse hästi kui jääd valmistav trumm.Selle peamine funktsioon on see, et aurusti imab vee soojuse ja kiiresti külmutada vesi jää.See, kas jää valmistaja suudab aurusti toota, on jäämasina tugevuse sümbol.

Kuues.Elektriline kast.   Tavaliselt sisestatakse juhtimissüsteemi elektrivarustus ning iga komponent on reguleeritud, et koordineerida ja hoida kokku   opereerida.Seal on tavaliselt mitu releed, kontaktorid, PLC kontrollerid ja faasijada kaitsmed.kokkupandud elektrikilp on palju parem kui vooluring.Süsteem on stabiilne, ohutu ja usaldusväärne ning lihtne hooldada.Puudused on veidi kallimad.

7.muud komponendid;   Näiteks ühesuunalised ventiilid, mis takistavad külmutusagensi tagurpidi voolamast, ning solenoidsed ventiilid kontrollivad külmutusagensi voolukiirust ja rõhku jää valmistamise süsteemis.

Märkus: suure jäämasina struktuur on veidi erinev.See on keerulisem ja seal on rohkem tarvikuid, et tagada stabiilne ja ohutu töö jäämasina.


Kolmas,   mõista põhimõtet, et jää masin

Võtame näiteks helveste jäämasina, aurusti on seade, mis teeb jääd, mida nimetatakse   Pehme jäätrumm.See on silindriline ja selle sees on rõngakujuline diversiooni ring, mis suudab kiiresti vahetada külma ja soojuse madalatemperatuurilise külmutusagensi ja vee vahel (vee ühtlaselt pihustatud vee jaotussalve kaudu);   et teha jääd   kiiresti vormitud ja reduktor juhib jääd   kaabits   Riputada jää ja kukkuda   kuni   jää säilitamine   Tuba.


Neljas.   mõista jäämasinate tootjate tugevust

HEFPORTS on kümme kõige paremat jääd valmistavate seadmete tootjat ja Made’i peamised tootmisettevõtted Hiinas 2025.HEFPORT jääd tootev ettevõte ühendab tootmise, R & D ja müük.Sellel on täiuslik müügijärgne ilmutus.Mis tahes jäämasinad on garanteeritud 18-ks kuuks.Ettevõte toodab peamiselt helveste jääke, blokeerivaid jäämasinaid, torujääkasinaid, merevee jääkasinaid, läga   jäämasinad ja muud tüüpi jää valmistamise seadmed


Eelmine: Bailiúchán Iomlán Cuisneán um...

Järgmine: Kuidas valida jää masinad Super...